Hvem kan jeg hjælpe?

Som kognitiv terapeut, kan jeg hjælpe dig, der oplever angst, selvværdsproblematikkerstress, belastningsreaktioner og depression.

Jeg har de sidste mange år haft den store glæde at hjælpe mennesker i forskellige livsudfordringer. Vi kan alle opleve, at “det gør ondt i livet”. Jeg tænker, at det er en naturlig del af vores liv at opleve livskriser og større eller mindre udfordringer.

Mit arbejdsfelt indenfor angst spænder bredt fra generaliseret angst, panik anfald, sygdoms- eller dødsangst og OCD. Der er brugt kognitivterapi til angstlidelser i mere end 30 år, der er dermed et betydningsfuldt fundament for de virksomme strategiers anvendelse.

Selvværdsproblematikker stammer ofte fra et stort ønske om at være god nok. Her trækkes på en vifte af metoder fra det psykoterapeutiske speciale. Både med fokus på dine selvkritiske tanker og strategier i forhold til at tage din plads i verden.

Ved stress og belastningsreaktioner undersøges, hvor symptomerne opstår, hvordan du trigges og, hvad der vedligeholder belastningerne.

Jeg kan i nogle situationer anbefale, at du får vurderet graden af din belastning hos din læge, da der kan være forskel på hvilken faggruppe: psykiater, psykolog eller terapeut, der bør hjælpe dig. Ligesom du måske også har mulighed for at få tilskud via sygesikringen i forbindelse med psykolog behandling.

Du er meget velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak i forhold til om jeg vil kunne hjælpe dig med dine udfordringer.

Helle Sierbæk - Kognitiv terapeut i Vejle