Udtalelser

Af alt jeg har prøvet, har dine ord været de bedste, dem der har sat sig fast, dem jeg kan huske, dem der hjælper og vil bruge på min vej fremover ❤️.

Du udstråler en fantastisk ro og formår at plante den videre, så man føler sig tryg og tør at åbne op. Jeg er så taknemmelig for det du har hjulpet mig med, hjulpet min søn med, ja hele min familie. Tak Helle.

At få mulighed for få et individuelt forløb hos Helle Siersbæk, har haft en enorm betydning for min selvopfattelse som privatperson og som leder. Helle har en fantastisk evne til at holde fokus på det unikke i alle mennesker og dermed har hun boostet mit selvværd..

Når jeg bliver usikker på i dag om jeg er “ god nok” og om jeg tager de rigtige beslutninger, læner jeg mig ofte tilbage i den respekt og anerkendelse hun gav til mig… og bruger den som afsæt for at tænke klart.

Pludselig stod jeg der, midt i mit livs krise.
At lade mig skille fra mit livskærlighed, som jeg har to vidunderlig børn med, nybygget hus osv. Selvom at jeg valgte dette, var mit liv i kaos. Oplevelsen af svigt, forråelse af et menneske som man har stolet blindt på.

Efter at have tabt mig 10 kg, lukket mig inde og ikke kunne passe mit job, henviste min arbejdsgiver mig til Helle..

I starten var jeg meget mistroisk omkring terapi. Det med at være så personlig over for et fremmed menneske, at åbne op og turde at tale åbent om noget så privat og personligt..

At komme ind til Helle, opleve den varme, tryghed og ikke mindst at kunne sætte ord på det, som gør ondt, har hjulpet mig mere end jeg kunne forstille mig..

Helle besidder en oprigtighed som gør, at man føler sig i trygge hænder..

De bedste anbefalinger.

Vil sige dig et stort tak fordi du er så god til min søn, når han er til samtale hos dig, han føler sig tryg ved dig og det er lige på hans præmisser,. .

Fra første dag vi/I mødtes har du forstået ham og han har fundet en voksen han stoler på, det er en kæmpe hjælp for os som familie at du er så god til at læse ham, som jeg før har skrevet til dig, tak for dig.

Under mit forløb hos Helle har jeg følt mig tryg og godt tilpas hele vejen..

Helle har været lydhør, har givet god støtte og har på positiv og konstruktiv vis hjulpet mig videre. Derfor får hun min bedste anbefaling!